Als toeleverancier aan machine-bouwers en producerende bedrijven, richten wij ons op metaalbewerking en vervaardiging van enkel stuks en kleine series onderdelen, uitgevoerd in materialen zoals staal, rvs, aluminium, brons, messing en kunststoffen. Onze activiteiten zijn cnc draaien, cnc frezen en klein laswerk.

Ons pand, met een totale vloeroppervlakte van bijna 1000m², is gelegen op industrieterrein “Ketelaarsweg” te Ospel in de provincie Limburg.

Toeleverancier

Wij doen uitsluitend waar we goed in zijn en hebben ons daartoe gespecialiseerd als pure toeleverancier met uitsluitend vakmensen die weten wat het inhoud om continu kwaliteit te leveren. Hierdoor zij wij voor vele gerenommeerde machinebouwers en producerende bedrijven een betrouwbare partner.

Kwaliteit en levertijd

De kleinschaligheid van ons bedrijf en accurate orderverwerking bied ons de mogelijkheid zeer flexibel in te springen op de wensen van de klant wanneer het gaat om kwaliteit en levertijd. Daar voegen wij dan ook de daad bij het woord. Dit vertaald zich dagelijks in tevredenheid van onze talrijke opdrachtgevers.


Neem contact met ons op voor een kennismaking of vrijblijvende offerte.