CNC Frezen

CNC frezen doen we met moderne machines, zowel enkelstuks als kleine series. Complexe producten programmeren we met Fusion 360 cad/cam van Autodesk. Eenvoudige producten kunnen we ook direct aan de machine programmeren met de snelle Hurco-Winmax besturing.

CNC FreesmachineOnze stabiele en nauwkeurige freesmachines hebben een maximale capaciteit van 1000x500x500mm. Hierop produceren we machine-onderdelen met optimale kwaliteit en stipte levertijden.

CNC frezen is voornamelijk een uitkomst bij het contour- en 3D frezen. We kunnen dus complexe vormen frezen. Bijkomend voordeel is dat we snel en eenvoudige kunnen graveren. Dat is handige wanneer het product bijvoorbeeld moet worden voorzien van een product- of serienummer.

Eenvoudige producten met alleen een spiebaan of gatenpatroon zijn eveneens aan de orde van de dag.

CNC frezen

Verder kunnen we uiteraard ook bewerkingen zoals kotteren, boren en schroefdraad frezen geautomatiseerd voor u uitvoeren.

CNC Frezen van enkelstuks en kleine series

Ons specialisme is het frezen van enkelstuks en kleine series. Grotere series zijn, afhankelijk van het type product, eveneens geen enkel probleem.

Materialen

We zijn gespecialiseerd in de materialen rvs en aluminium. Voorkomende materiaalsoorten die eveneens regelmatig op onze cnc machines bewerkt worden zijn kunststof, gereedschapstaal, snelstaal, speciaalstaal, nikkellegeringen, gietijzer, messing en brons.


Neem contact met ons op voor een kennismaking of vrijblijvende offerte.