CNC Frezen

CNC frezen doen we met up-to-date machines en zowel in enkelstuks als in serie. Product-tekeningen worden met hedendaagse technieken digitaal “ingelezen” of direct aan de machine geprogrammeerd met moderne en snelle besturing.

CNC FreesmachineOp onze stabiele en nauwkeurige machines met een capaciteit van 1000x500x500mm produceren wij machine-onderdelen met optimale kwaliteit en stipte levertijden.

CNC frezen is voornamelijk een uitkomst bij het contourfrezen. We kunnen dan ook de meest complexe vormen frezen maar ook eenvoudige producten met enkel een spiebaan of gatenpatroon zijn aan de orde van de dag.

CNC frezen

Verder kunnen we uiteraard ook bewerkingen zoals kotteren, boren en schroefdraad frezen en tappen geautomatiseerd voor u uitvoeren.

CNC Frezen van enkelstuks en kleine series

Ons specialisme is het frezen van enkelstuks en kleine series. Grotere series zijn, afhankelijk van het type product, eveneens geen enkel probleem.

Materialen

We zijn gespecialiseerd in de materialen rvs en aluminium. Voorkomende materiaalsoorten die eveneens regelmatig op onze cnc machines bewerkt worden zijn kunststof, gereedschapstaal, snelstaal, speciaalstaal, nikkellegeringen, gietijzer, messing en brons.


Neem contact met ons op voor een kennismaking of vrijblijvende offerte.