CNC frezen doen we met moderne machines in zowel enkel-stuks als kleine series. Complexe producten programmeren we met Fusion 360 cad/cam van Autodesk. Eenvoudigere producten kunnen we ook direct aan de machine programmeren met de snelle Winmax besturing.

CNC frezen kleine series

Onze stabiele en nauwkeurige freesmachines hebben een maximaal bereik van 1000 x 500 x 500 mm. Hierop produceren we onderdelen en producten met optimale kwaliteit en stipte levertijden.

CNC Frezen

CNC frezen is voornamelijk een uitkomst bij het contour- en 3D frezen. We kunnen dus complexe vormen frezen. Bijkomend voordeel is dat we snel kunnen graveren. Dat is handig wanneer het product bijvoorbeeld moet worden voorzien van een product- of serienummer.

Eenvoudige producten met alleen een spiebaan of gatenpatroon zijn eveneens aan de orde van de dag.

Verder kunnen we uiteraard ook bewerkingen zoals kotteren, boren en schroefdraad frezen geautomatiseerd voor u uitvoeren.

CNC Frezen van enkel-stuks en kleine series

Ons specialisme is het frezen van enkel-stuks en kleine series. Grotere series zijn, afhankelijk van het type product, eveneens geen probleem.

Materialen

We zijn gespecialiseerd in de materialen rvs en aluminium. Voorkomende materiaalsoorten die we eveneens regelmatig op onze cnc machines bewerken zijn kunststof, gereedschap-, snel- en speciaal staal, nikkellegeringen, gietijzer, messing en brons.


Neem contact met ons op voor een kennismaking of vrijblijvende offerte.